Serier del 2

Fortsätter att skriva om de serier som jag gillar och som jag brukar kolla på här! 
 
 
  • Revenge Det är en serier som jag har börjat följa alldeles nyligen och jag är verkligen fast i den! Jag gillar alla karaktärer och att det händer nya saker hela tiden. Jag rekommenderar den starkt. Den handlar alltså om en tjej som heter Emily thorne (Amanda Clarke) som har återvänt till hamptons för att hämnas sin pappas mord och de som fick honom in i fängelse även om han var oskyldig. Hon har nu byt namn och är redo för att hämnas, där av namnet Revenge. 
  • Ravenswood Jag tycker det var tråkigt att de la ner den serien tills vidare. Det var en spin off serie till Pretty Little Liars och jag tyckte den var väldigt intressan. Det var nästan som en serie bredvid PLL som var mer åt "skräck" hållet. Den handlade om Caleb som var/är Hannas pojkvän i PLL, där han hjälper en tjej med att reda ut sin bakrund och allt om hennes föräldrar, men det går lite sådär för dem, men den är spännande. 
  • Gossip girl Det är fortfarande min favorit serie även om det var cirka 2 år sedan jag kollade på den senast. Det var också en sån där serie som det händer mycket i även om det handlar om "vardagen" för personer. Serien har ju tagit slut och det blev hela 6 säsonger, det handlar om tonåringar i New York som lever lyx livet där bloggen "Gossip Girl" skvallrar om det allra senaste som har hänt. Mer vet jag inte hur jag ska förklara, det är mycket kärlek hit och dit. Den är verkligen sevärdig! Saknar den lite så funderar på att börja kolla på den igen när jag har tid :) 
 

Amanda Jona [SPONTAN]

Tack för tipsen! :)

N

Älska Revenge och Gossipgirl men Ravenswood har jag inte riktigt fastnat för..

Svar: Nej det är inte riktigt samma genre :)
Linnea Karlen

Amanda♥

Bra tips!

deadoraliveidk.blogg.se

Gossip girl är en underbar serie. Det är något man kan se igen :)

Svar: Håller med! :)
Linnea Karlen

Niat Nor

Gud vad jag saknar Gossip Girl! ♥

Svar: Jag med! Hade varit roligt om det började igen ♥
Linnea Karlen

G I N A ~

gossip girl har jag sett färdigt och Ravenswood också :D

Svar: Nice, vad tycker du om dem? :)
Linnea Karlen

Madeleine Parkenberg

Gossip girl kommer alltid vara bäst!

Svar: Håller med! :)
Linnea Karlen

Hanna G

Åh jag håller med, fattar inte varför ravenswood la ner!! :( Känns så konstigt för det var ju en massa saker som hände och sen helt plötsligt la dom ner, tråkigt att inte få veta vad som händer... JA Gossip girl är bäst!! vampire diaries också ;) Har du sett den?

Svar: Ja jag tyckte det var konstigt att den la ner :( Jag har inte sett den men skulle vilja, har så mycket annat att se på. Är den jätte bra? kanske får börja kolla den snart då ;)
Linnea Karlen

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo