Serier

Tänkte visa och skriva om de serier jag har sett eller håller på att se just nu! 
  • Pretty Little Liars är en serie som jag har följt väldigt länge nu och jag tycker fortfarande den är bra! Men den har ju haft bättre stunder kan man väl säga, haha. Nej men jag tycker lite att det händer samma saker hela tiden, men den funkar fortfarnade att kolla på. För er som inte vet så handlar det om ett tjejkompis gäng där som "ledaren" i gängen har blivit kidnappad osv. Jag trodde verkligen inte att de skulle dra ut på allt i så många säsonger som de har gjort, det är lite tråkigt. 
  • Orange Is The New Black handlar om en kvinna som hamnar i fängelse där hon bygger upp relationer med personerna där inne samtidigt som hon har en pojkvän på utsidan. Jag tycker att den är jätte bra, när jag började kolla på de första avsnitten så var jag lite tveksam, men sedan blev det bara bättre och bättre! Jag tycker det är roligt att man får lära känna alla "fångarna" och veta deras bakrund och varför just de är i fängelse. Men jag tycker det är synd att det har varit uppehåll i serien ett bra tag nu...
  • Under the dome är ganska bra, i alla fall till en början. Vad jag tror så är det inte så många som har sett den, vet inte hur/om den visas på tv. Den handlar om en stad som plötligt blir fängslad i en glaskula och som inte kan ha någon kontakt med de på utsidan, förutom genom glaset då. Jag tyckte om den första säsongen väldigt mycket, men efter det gick det bara överstyr, för mycket overkligt för mig haha. Men jag tittar på den fortfarande så vi får väl se vad som händer. 
 
Jag kanske inte beskriver så bra eller så noga, men ni får söka på serierna om ni vill veta mer. Vissa har jag inte kommit så långt med så spoila inget! ;) 
 
 

Mathilda - PHOTOGRAPHS

Under the Dome är bra! Eller bra och bra... den ger en god underhållning i alla fall, då den är ganska så spännande :)

Svar: Ja den är bra, men jag tycker att det har gått lite över styr det senaste... :)
Linnea Karlen

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo