Travel bucket list

Har ni några ställen i världen som ni vill resa till? 
 
Jag har i alla fall väldigt många ställen jag vill resa till och se, den finns så många ställen så det inte går att säga alla på en gång. Så jag tänkte skriva ett land eller en stad för varje inlägg, så jag skapar nu en kategori på bloggen som kommer heta "Travel bucket list". Jag ska försöka lägga ut ett inlägg om det varje vecka, jag hoppas ni kommer gilla det! Så nu får ni ett smakprov på detta! 
 
 
Denna veckans "resemål" är Egypten! Jag skulle vilja resa dit för att det är en ganska annorluna miljö, än vad Sverige är liksom. Det hade varit roligt att få rida på kameler, få se på pyramider och njuta (försöka överleva) av värmen. Hade ni velat resa dit? :)  
 
 
 
 

Elin

åh spännande resemål!:)
sv: ja eller hur, så snygga :D

Karin

Jag var i Hurghada med mina föräldrar 2010 tror jag att det var. Jag och mamma besökte Luxor (min pappa blev sjuk) och vi bodde på ett all inclusive hotell där jag avskydde maten. Vi gillade inte människorna eftersom de flesta var obehagliga och man måste förhandla om priser, vilket vi tyckte var mycket jobbigt. Jag red på en kamel men tror faktiskt inte att man kan åka till Egypten nu, tror där är för oroligt.

Svar: Vad tråkigt att höra :/ Man tror ju att det ska vara bra där
Linnea Karlen

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo