3 random

Här kommer 5 random fakta om mig:
 
  • Jag har aldrig riktigt tyckt om mjölk, jag vet faktiskt inte varför men jag gillar det bara inte. Jag känner flera som skulle kunna dricka flera liter mjölk om dagen och jag får inte ens i mig ett glas, men däremot så älskar jag vatten. Vatten är den bästa drycken jag vet faktiskt! 
 
 
  • Jag är född i Sverige, men min pappa är Norsk. Så alltså är jag halv Norsk och halva min släkt bor i Norge. Det är ganska roligt att kunna ett extra språk från början.
 
 
  • Som sagt går jag på Restaurang och livsmedelsprogrammet. Jag älskar att laga mat, servera och jag gillar gemenskapen som finns inom restaurang branchen. Det är verkligen något som jag kommer jobba inom i framtiden, jag har dock inte bestämt mig vilken inriktning det kommer bli. Det finns ju hur mycket som helst inom Restaurang, men det lutar mot antingen kök, servering eller bar, tre olika haha ;) 
 
 

natalia

Är precis likadan!
Gillar verkligen inte mjölk

♫♪ sandra

kul att läsa :)

Ida

Kul att läsa! Mjölk är inget för mig heller.

Johanna

Hej! Jag vill självklart göra ett bloglovin byte med dig :) Säg till när du följer mig så gör jag samma!

Svar: Följer dig nu :)
Linnea Karlen

Elin

är precis likadan, tycker inte heller om mjölk!
sv: hihi ja :)!

tuuli

Så fin du är!!!

-Vill förresten passa på att tipsa dig om att jag just nu har en veckansblogg tävling OCH en frågestund (där alla som frågar något får en länkning i svarsinläget),båda finns länkade under min header!

Svar: Tack! Det ska jag kolla in ;)
Linnea Karlen

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo