lilion.blogg.se


Wrap semla?

De flesta av er kanske har sett på sociala medier att det har kommit något som kallas för "wrap semla", efter det kom det något som kallas för "varmkorv semla" och nu har det också kommit en "hamburger semla". Jag tycker det är jätte roligt haha, skulle gärna vilja prova någon av dem. Men har det inte gått lite för långt tycker ni? 
 
Vilken av de skulle du vilja prova? eller håller du dig till den "vanliga" semlan? :) Tips inför alla hjärtans dag

Jag har ingen kille på alla hjärtans dag i år så jag tänkte tipsa er av vad ni kan göra med era partners istället! Vad gör man då på Alla hjärtans dag? Man brukar bli bjuden på en fin middag och sedan kanske på en romantisk bio och bara mysa hela kvällen. Visst är det roligt att göra det också, men jag tänkte tipsa om vad man kan göra annars om man är trött på en "gammal vanlig" Alla hjärtans dag. 
 
1. Åk och bada eller gå på spa med din partner eller bästa kompis och bara slappna av hela dagen. 
2. Gillar ni att tävla fysiskt istället så kanske ni ska köra laserdome eller paintball på Alla hjärtans dag? Men då kanske man får vara några fler också. 
3. Men varför inte en 5 kamp? 
-Laserdome/painball
- Bada
- Middag
- Bowling
- Sedan se vem som somnar först på bion? 
 
Hoppas ni gillar tipsen och att ni tycker det är roligt att läsa. Det kommer fler tips till Alla hjärtans dag så håll ögonen öppna! 
 
Vad ska ni göra på Alla hjärtans dag? :) Finest Awards 2015

Den 25 mars är det dags för Finest Awards 2015 och jag tänkte visa lite hur jag ska nominera. Kom ihåg att man kan nominera en gång om dagen! Jag tog inte riktigt med alla, men tog med de roligaste :) 
 
Årets beautyblogg: Annica Englund
 
Årets blogg träning/hälsa/idrott: Nellie Berntsson
 
Årets inspiratör/engagemang i sociala medier: Zara Larsson
 
Årets youtubekanal: Jockiboi
 
Blogg: Årets nykomling: Julia Krischel
 
Ni kan gå in och nominera här: http://finest.se/elections/finest-awards-2015/
 


: