lilion.blogg.se


Fisk och räkor

Ikväll lagade jag fisk med räksås, chamoinjoner och morrötter. Det blev väldigt gott! 
 
Imorgon ska jag åka till Norge för att besöka min pappa och min släkt. Det tar cirka 6-7 timmar med bil och vi brukar stanna på ett köpcentrum i Charlottenberg på vägen. 
 
 En delad värld

Igår tittade jag på första avsnittet i svt nya serie "En delad värld". Jag vet inte riktigt vad jag tyckte, avsnittet var bara några minuter, men det brukar de ju vara på svt. Det är en serie med samma upplägg som portkod som säkert många har sett. I den här serien är Happy Jankells syster Felice Jankell med som huvudrollen.
 
Jag tror jag tyckte den var bra, jag har i alla fall suget efter att se mer eftersom slutet var spännande! Den handlar alltså om en värld där alla män typ dött ut och det finns bara tjejer kvar, några män typ 100 stycken var immuna så de lever, så det är typ konstigt att se en man, haha.
 
Jag tycker att ni ska kolla in serien! Ni kan hitta den i länken nedan :) 
http://www.svtplay.se/video/2777990/en-delad-varld/en-delad-varld-avsnitt-1
 Kanelbulleglass

Jag har testat den nya glassen Cinnamon buns som Ben och Jerry's har gjort. Jag var väldigt skeptisk först, men det var ju jätte god! Den smakar precis som kanelbullar och det är det som gör det gott. Ni borde testa den! :) 
 
 


: